ImagineImagine

Cerere Helper/Admin

Topic author
nightgianni_

Cerere Helper/Admin

★ Nickname: G1no
★ Nume server / IP: CSGOROMANIA.RO
★ Discord(ID):1269380548506288296
★ SteamID(64): 76561199868701004
★ Cont cu prime (Da/Nu): Da
★ Varsta minima (14 ani): 18
★ Te-ai alaturat grupului de Steam?: Da
★ Te-ai alaturat serverului de Discord?: Da
★ O autocaracterizare a ta (minim 20 de cuvinte): Sunt o persoana calma si cu bun simt care stie sa respecte fiecare persoana in parte. Avand in vedere ca sunt o persoana care are bun simt cred ca ma voi intelege cu fiecare in parte indiferent de caracterul lui.
★ Ore jucate pe steam(Profilul sa fie pe public-link): https://steamcommunity.com/profiles/76561199868701004/
★ Dovada ore jucate pe server (link screenshot sau detalii !mytime): 15 si 21 de minute
★ Ai citit Regulamentul?(Cuvant din regulament):csgoromania
★ Experinta anterioara cu detinerea unui grad (cat timp): pe cs 2 admin timp de 2-3 saptamani, dar mai mult pe servere de cs 1.6 classice si zm
★ De ce ai vrea sa te alaturi echipei CSGOROMANIA?: As dorii sa ma alatur din faptul ca aceasta comunitate este o comunitate cu potential de a ajunge prinde cele mai jucate servere de cs2 dar nu numai asta si faptul ca acest server necestia admini/helperi activi pentru a monitoriza serverul atat cat de hackeri dar si cat de persoane toxice.
★ Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?: Da
★ Absenta de pe forum de maxim 7 zile, gradul se dezactiveaza automat: accept

Ion
Moderator
Moderator
1
United States of America

Re: Cerere Helper/Admin

Salut,

Comportament neadecvat si pe alocuri toxic, eu pe server nu te-am vazut pentru ca intri rar si in plus nu au trecut 14 zile de cand ai facut ultima cerere.

Contra

hardwell
Co-Fondator
Co-Fondator
2
Korea South

Din ce am inteles comportamentul lasa de dorit, plus ca nu au trecut cele 14 zile.

Contra.

hadesz
Admin
Admin
Romania

te salut din ce am auzit si eu comportamentul lasa de dorit,ore putine si nu au trecut 14 zile de la ultima cerere

CONTRA

abs0lute.exe

Salut!
Nu te vad des pe server, iar de cate ori te-am vazut ai avut un comportament deranjant,toxic, care lasa de dorit.
Din partea mea ai un CONTRA.
Scrie răspuns