Imagine

Cerere Helper ViciPLZ

Încuiat
Avatar utilizator

Topic author
ViciPLZ
Membru
Membru
Mesaje: 1
Membru din: Lun Ian 06, 2020 10:29 am
4
Localitate: Braila,Romania

Cerere Helper ViciPLZ

Nickname: Vł₵ł₱ⱠⱫ
Discord: ViciPLZ
Nume server / ip: cs2.csgoromania.ro
Varsta: 23 de ani
Cateva cuvinte despre tine: Salut,Ma numesc Vicii am 23 de ani,sunt o fire foarte serioasa si severa cand e vorba de lucru si de seriozitate,dar totodata sunt si foarte amabil si de treaba cand e momentul potrivit
Ore jucate pe server (minim 50): 18.59 de ore in acest moment
Ore jucate pe steam (se pune profilul pe public): 5047, trebuie sa mentionez ca contul este cumparat deoarece main ul meu a fost banat acum 3 ani din cauza unui jucator care a jucat cu hack uri in aceeasi echipa iar banul ne a fost acordat la toata echipa inclusiv mie.
Interviu (pe discord):desigur dupa ora 17:00 pentru ca pana in acest timp sunt ocupat cu munca

Ai citit Regulamentul?(Raspuns din regulament):Competitive
SteamID: 76561199410678618
Link catre profilul tau de steam:https: //steamcommunity.com/profiles/76561199410678618/
Experinta anterioara cu detinerea unui grad (cat timp):pe csgo nu am avut timp sa particip la vreun grad dar am contribuit la alte jocuri cu gradele specifice acelor jocuri,printre care se enumera si minecraft ul avand funtia de helper timp de 1 sau 2 ani pana cand am renuntat deoarece nu mai puteam sa ma implic atat de mult
De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?: Sincer nu as fii vrut la inceput chiar daca am cont din 2020 pe site ul vostru,dar am regasit sv ul aleatoriu si am observat ca jucatorii tind sa si ascunda foarte bine "micile ajutoruri" daca pot spune asa cand nici un admin nu este prin preajma,iar eu doresc sa fiu un "ghost helper" care sa ii privesc din umbra pe micii jucausi.
Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?: momentan folosesc telefonul pentru dovezi dar curand daca voi fii acceptat voi apela la un program specific cu scopul acestuia de a filma.
Mult Succes in treburile voastre pentru ca stiu ca e greu de gestionat si sa stiti ca eforturile voastre nu sunt in zadar.


Avatar utilizator

FURIOUSSScs
Admin
Admin
Mesaje: 5
Membru din: Joi Apr 25, 2024 3:25 pm

Re: Cerere Helper ViciPLZ

Salut Vicii! Personal te-am vazut de cateva ori pe server si pot spune ca esti o persoana de treaba si serioasa. In legatura cu contul de steam , am avut si eu prieteni carora li s-a intamplat la fel, nasol
Orele pe server le poti face usor daca esti activ.

Raspuns cerere : PRO
Avatar utilizator

V1[m]eR
Admin
Admin
Mesaje: 17
Membru din: Sâm Apr 06, 2024 1:35 pm
Romania

Re: Cerere Helper ViciPLZ

Salut Vicii,

Am analizat cu atenție cererea ta și vreau să îți ofer un feedback detaliat.

+Rep

Argumente Pro:

1. Seriozitate și dedicare: Ai menționat că ești o persoană serioasă și severă când vine vorba de muncă, dar și amabilă atunci când este nevoie. Aceste trăsături sunt foarte importante pentru un membru al staff-ului, deoarece trebuie să menținem disciplina pe server, dar și să fim abordabili pentru jucători.

2. Experiență vastă în gaming: Cu peste 5000 de ore jucate pe Steam, chiar dacă contul actual este cumpărat, demonstrezi o experiență considerabilă în jocuri. Acest lucru poate fi de mare ajutor în monitorizarea și gestionarea comportamentelor pe server.

3.Motivație puternică: Dorești să te alături staff-ului pentru a combate jucătorii care folosesc "micile ajutoruri" atunci când nu sunt admini prezenți. Aceasta este o motivație excelentă și arată că îți pasă de integritatea serverului.

4. Flexibilitate și disponibilitate: Ești dispus să participi la un interviu după ora 17:00, ceea ce arată că ești flexibil și dispus să colaborezi cu echipa existentă.

5. Deschidere la învățare: Chiar dacă în prezent folosești telefonul pentru a înregistra dovezi, ești dispus să adopți un program specific de filmare dacă vei fi acceptat. Acest lucru arată dorința de a îmbunătăți calitatea muncii tale.

Argumente Contra:

1. Timp insuficient pe server: Cu doar 18.59 de ore jucate pe server, nu îndeplinești cerința minimă de 50 de ore. Este important să fii familiarizat cu comunitatea și regulile specifice ale serverului.

2. Lipsa de experiență specifică pe CSGO: Deși ai experiență în alte jocuri, lipsa unui rol anterior de grad pe CSGO poate fi un dezavantaj, deoarece regulile și dinamica comunității pot diferi semnificativ.

3. Ban pe contul principal: Deși ban-ul a fost primit din cauza altor jucători care foloseau hack-uri, asocierea cu astfel de situații poate aduce îndoieli asupra integrității tale.

Concluzie

Consider că ai potențialul de a fi un membru valoros al staff-ului datorită seriozității, experienței generale în gaming și dorinței de a menține integritatea serverului. Totuși, recomand o discuție suplimentară în timpul interviului pentru a clarifica rezervele și pentru a vedea cum poți depăși aceste provocări.

Semnat:
V1[m]eR
Avatar utilizator

TwiZzy-T
Admin
Admin
Mesaje: 56
Membru din: Mie Dec 29, 2021 3:56 pm
2
Romania

Re: Cerere Helper ViciPLZ

Salut, am observat ca esti de treaba si ai un comportament bun pe server. Nu ai orele necesare, dar nu este o problema, le vei face rapid.
Raspunsul meu: PRO
Avatar utilizator

m0nE1.
Helper
Helper
Mesaje: 2
Membru din: Mar Apr 23, 2024 8:36 pm

Re: Cerere Helper ViciPLZ

Salut vici
te-am mai vazut si mi se pare ca esti de treaba si serios nu ai tu orele dar ne vei face cu timpul ;RASPUNSUL MEU: PRO
Avatar utilizator

denis.
Owner
Owner
Mesaje: 122
Membru din: Joi Feb 22, 2024 2:20 pm
Romania

Re: Cerere Helper ViciPLZ

Salutare, Vicii ! Ne bucuram sa te avem prin preajma !

★ Cererea ta are numai review-uri pozitive, motiv care ma bucura din plin. Echipa noastra staff este in cautare continua de membrii capabil care sa poata intretine comunitatea din punct de vedere administrativ

Raspuns cerere : acceptata !

★ Te astept pe discord, sa luam legatura si sa intram la un mic interviu de acomodare si , totodata , informare cu privire la gradul pe care il vei detine !

★ Pentru detalii suplimentare : https://discord.gg/aZnrtcEa
★ Grup de steam : https://steamcommunity.com/groups/csgoromania-ro
Încuiat