Imagine

Cerere Helper - Bld.

Încuiat

Topic author
Bld.
Membru
Membru
Romania

Cerere Helper - Bld.

Nickname: Bld.
Discord: bld53 / Bld
Nume server / ip: cs2.csgoromania.ro
Varsta: 17 (18 intr-o luna)
Cateva cuvinte despre tine: Salut! Ma numesc Andrei alias Bld. in intermediul online si sunt pasionat de sport iar timpul liber imi place sa mi-l petrec la calcluator.
Ore jucate pe server (minim 50): cred ca e buguit !rank deoarece acu 3 zile imi aparea in jur de 30 + - acum am 03:50:46 si nu stiu daca s-a schimbat in zile sau nu + nu se modifica deloc aparent asadar nu am idee concret cate ore am pe server dar eu sunt convins ca am peste 50 (CS2 + sv vechi CS:GO)
Ore jucate pe steam (se pune profilul pe public): 1554 + alte 300 si ceva sa zic pe un cont vechi
Interviu (pe discord): sigur, chiar mi-ar face placere <3 luni-vineri pot pana in ora 18:00 deoarece dupa intra fratele meu la job, in weekend nu exista nicio problema

Ai citit Regulamentul?(Raspuns din regulament): competitive
SteamID: 76561198993843879
Link catre profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198993843879/
Experinta anterioara cu detinerea unui grad (cat timp): am fost grad pe 2 comunitati destul de cunoscute in nisa de CS, nu voi da nume pentru ca nu stiu daca am voie dar voi spune doar [pistol ct default cu amortizor si sunt intr-un parc si ma duc sa ma dau LA LEAGA.. da :) ] pe leag am fost Admin pe server de GO aproximativ 3-4 luni dupa a fost inchis serverul iar pe celalalt am fost Moderator insa modul de joc era base building ( bb pentru cunoscatori - iti faci baza si te ataca zombii )
De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?: Scopel meu pentru a ma alatura echipei STAFF este reprezentat de dorinta de a ajuta comunitatea cum pot eu mai bine si prin activitatea mea zilnica pe server, astfel, nu ar mai exista problema ca nu este niciun membru staff online in caz de exista cheateri iar in cazul in care nu reusesc sa fiu eu, cu siguranta v-a fi un alt coleg. De asemenea, ma joc pe server inca de cand era pe CS:GO normal insa am luat o vreme o pauza iar acum am revenit astfel cunosc membrii actuali ai serverului cat si cei mai veterani [daca ei nu ma mai cunosc/recunosc e partea a 2a :))) ]
Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?: da, OBS

david
Helper
Helper

Re: Cerere Helper - Bld.

Salut Andrei
Andrei eu pe tine pe server de vad in fiecare zi cam o ora si m-i se pare ca esti o persoana cu respect
fata de ceilalti jucatori si folosesti un limbaj frumos pe server.Referind la orele de pe server ne vei face {da !rank este buguit }

RASPUNS CERERE:PRO

-aa.andrei07-
Membru
Membru

Salut Andrei

Te vad in fiecare zi pe server, fiind o persoana cu mult respect si serioasa.
In opinia mea esti o persoana de incredere care merita sa intre in staff

Raspunsul meu este : PRO
𝓼𝓲𝓰𝓷𝓮𝓭 𝓫𝔂 𝓕𝓤𝓡𝓘𝓞𝓤𝓢𝓢𝓢

denis.
Romania
Loading…

Salutare, Andrei ! Ne bucuram ca ai aplicat pentru echipa administrativa a comunitatii noastre.

★ Insclusiv eu te-am vazut destul de activ pe server si , totodata, interesat de ordinea comunitatii pe parcursul in care te-ai aflat online.

★ Raspuns cerere : ACCEPTAT !

★ Te rog sa imi comunici o data si o ora cand poti intra cu mine pe discord pentru un scurt interviu de acomodare.|

Pentru detalii suplimentare : https://discord.gg/aZnrtcEa
Grup de steam : https://steamcommunity.com/groups/csgoromania-ro
𝕾𝖎𝖌𝖓𝖊𝖉 𝖇𝖞 𝖉𝖊𝖓𝖎𝖘.

Topic author
Bld.
Membru
Membru
Romania

denis. scrie: Lun Iul 08, 2024 11:54 am Salutare, Andrei ! Ne bucuram ca ai aplicat pentru echipa administrativa a comunitatii noastre.

★ Insclusiv eu te-am vazut destul de activ pe server si , totodata, interesat de ordinea comunitatii pe parcursul in care te-ai aflat online.

★ Raspuns cerere : ACCEPTAT !

★ Te rog sa imi comunici o data si o ora cand poti intra cu mine pe discord pentru un scurt interviu de acomodare.|

Pentru detalii suplimentare : https://discord.gg/aZnrtcEa
Grup de steam : https://steamcommunity.com/groups/csgoromania-ro
Salut! sunt disponibil astazi de la 14:00 pana la 18:00 sau maine, am lasat mesaj pe discord pentru a fi mai usoara comunicarea

denis.
Romania
Loading…

Interviu promovat !
Grad activat !
𝕾𝖎𝖌𝖓𝖊𝖉 𝖇𝖞 𝖉𝖊𝖓𝖎𝖘.

Sn1per
Fondator
Fondator
6
Romania

Helper activat.

hardwell
Co-Fondator
Co-Fondator
Korea South

Remove.

3/3 avertismente acumulate pentru inactivitate server & forum.
Încuiat