ImagineImagineImagine

[ACCEPTAT] Cerere Helper-daniel

Topic author
daniel
Admin
Admin

[ACCEPTAT] Cerere Helper-daniel

Nickname:daniel
Discord:Daniel
Nume server / ip:cs2.csgoromania.ro
Varsta:16
Cateva cuvinte despre tine: Ma numesc Daniel. Imi place sa fac sport si in timpul liber sa imi petrec timpul jucandu-ma jocuri pe pc alaturi de prieteni
Ore jucate pe server (minim 50): 42
Ore jucate pe steam (se pune profilul pe public): 1032
Cont free sau cumpărat (PRIME): DA
Interviu (pe discord): DA
Ai citit Regulamentul?(Raspuns din regulament): csgo2025
SteamID:76561199059378864
Link catre profilul tau de steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199059378864/
Experinta anterioara cu detinerea unui grad (cat timp): Nu am avut experienta in trecut.
De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?: As sa ma alatur staff-ului pentru a pastra ordinea si disciplina pe server si ca jucatorii sa aiba o experienta placuta.
Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?: Nvidia Screen Record

AnDru
Romania

Re: Cerere Helper-daniel

Salut daniel ,

Pot spune ca cererea ta este formulata ok si ca nu ai facut-o la misto. Activitatea ta este ok la fel ca si comportamentul tau , neavand nicio sanctiune. De la mine ai o sansa

PRO

hardwell
Co-Fondator
Co-Fondator
Korea South

Salut, Daniel.

Activitate & ore ok, cererea cat de cat dezvoltata este de apreciat. Experienta iti lipseste, dar noi suntem aici sa te ajutam sa te dezvolti. Comportamentul este unul ok, te-am vazut destul de interesat si dornic sa incerci sa ajuti, de la mine ai un raspuns pozitiv.

PRO.

H3ll
Admin
Admin

Salut Daniel! Am observat ca esti un baiat linistit, la locul tau. Cererea este una buna. Activitatea poate fi imbunatatita, dar cu toate astea eu iti voi da PRO

Stfu.Kadajaki
Excelent Staff
Excelent Staff
Romania

Salut, de apreciat ca ai incercat sa dezvolti cererea, activitatea e ok sanctiuni nu ai.

PRO

IDangers
Admin
Admin
Romania

Salut Daniel,cererea a fost facuta bine,pe server nu ai sanctiuni si din partea mea ai o sansa.

PRO

CornelMirajul
Membru
Membru
Romania

Salut, Daniel

Comportamentul, orele si activitatea sunt bune, cat si cererea chiar daca o mai puteai dezvolta putin. Experienta iti lipseste totusi dar cred ca te vei descurca. Din partea mea

PRO

dany_1456
Helper
Helper

Salut, Daniel.

Cererea ta mi-se pare una destul de buna, activitatea & orele sunt decente, de la mine ai o sansa, abia astept sa lucram impreuna si sa creem un mediu mai bun de jucat pentru toti.

PRO

Mateiu
Admin
Admin
Romania

Salut,am observat ca esti un baiat destul de calm,nu ai sanctiuni,ceea ce este de apreciat,orele tale sunt decente,deci de la mine ai un PRO.

zet31321
Admin
Admin
Romania

Salut

Din ce am vazut nu ai sancituni,orele un ok dar cererea se putea umpic mai dezvoltata,de la mine ai o sansa.

PRO
Încuiat