Propunere Moderator - Luca

Avatar utilizator

Topic author
NxT_Luca
Excelent Staff
Excelent Staff
Mesaje: 147
Membru din: Mie Dec 02, 2020 1:34 pm
Romania

Propunere Moderator - Luca

Nume: Luca
Varsta: 16
Experienta: Sunt admin pe serverul acesta de aproximativ 6 luni deci cred ca am trecut prin multe ca sa imi dau seama ce trebuie sa fac in diferite cazuri. Am vazut multe tipuri de oameni in timpul acesta, de la unii care ma respecta si imi intelege decizia pana la al altii care ma injura pentru decizia luata.
Cu ce vei contribui ca mod: Voi incerca sa fiu mult mai activ de cat sunt si imi voi da interesul in tot ce imi sta in putinta.
Detalii(optional): Prin afirmatiile de mai sus nu vreau sa ma laud cu vechimea mea si nu vreau sa demonstrez ca sunt mult mai bun de cat colegii mei.
Vreau sa demonstrez ca fiecare dintre noi avem ceva special ce altul nu are si nu ar trebui sa ne credem mai presus de cat ceilalti doar prin simplul fapt ca eu am dat mai multe gag-uri decat cutare sau "Marcel" a dat mai multe banu ca mine, fiecare isi stie problemele si fiecare are timpul sau pentru a se juca.
Nu ar trebui sa ne credem mai prsus decat orice player de pe server doar ca eu pot sa dau mute sau ban, toti suntem egali din momentul in care intram pe server doar ca noi cei din staff ajutam serverul sa fie mai linistit si ul loc cat mai placut sa te relaxezi.


Acestea fiind spuse vreau sa le urez succes colegilor care vor aplica!


Încuiat