ImagineImagine

Cerere Unban - LaFaby

Încuiat

Topic author
LaFaby
1
Nauru

Cerere Unban - LaFaby

Nickname-ul tau: LaFaby
Nickname-ul adminului care te-a banat: WeFx_
Nume server/ip: cs2.csgoromania.ro:27015
Data si ora: 26.07.2024 20:40
SteamID-ul tau: https://steamcommunity.com/id/LaFaby/
Dovada: nam numa clipuri salvate

WeFx_
Membru
Membru
2
Romania

Re: Cerere Unban - LaFaby

Salut! Iti multumesc ca ai facut o cerere de unban.
Motivele sunt urmatoarele :
• Ai fost chemat pe discord pentru a discuta cu mine despre ce s-a intamplat pe server intre tine si David! Acesta incercand sa isi faca treaba de membru staff. Ai amenintat de nenumarate ori aceasta persoana prin faptul ca ii vei face reclamatie daca mai sta la echipa de SPEC! Pentru a observa daca sunt persoane cu posibil hack sau un posibil limbaj VULGAR!!.
• Ai intrat pe discord si ai inceput sa il injuri pe David cu urmatoarele cuvinte : "-Tu esti ma ologul care m-a chemat la PC-CHECK". De aici am intervenit eu si ti-am atras atentia in urma limbajului. Cu toate astea ai continuat sa fii "PUTERINIC" sau "TARE IN CLANTA" pe Romaneste, spunandu-mi tu mie ca ai dublu varsta mea si ca nu te intereseaza ca faci ce vrei si alte chestii.
• Am stat spec cateva minute pe tine si ai un limbaj destul de vulgar, esti foarte toxic cu jucatorii, le spui ca esti regele cs ului ..... etc .
• Toata lumea se plange de persoana ta si de domnul "Ionut trag pe nas" cum ca ati fi prieteni si v-ati juca unul in echipa CT iar celalalt in echipa T. Dupa ce unul dintre voi decedeaza, va faceti mirror, sau va dati info unde sunt restul de persoane ramase in viata!
• Dovada mea o voi posta in momentul acesta pe discord pe canalul "STAFF-CHAT" unde toti membrii din "STAFF" isi pot da cu parerea.
• Ai continuat sa il injuri pe David ca e copil distrus si ca nu are dreptate si ca nu e adevarat nimic din ce imi spune!

• Nu detin o functie chiar atat de mare si chiar atat de importanta pe server, dar cand vine vorba de lege, pai e LEGE!
Eu unul nu mai vreau sa va vad pe aceasta comunitate pe nici unul din voi 2. In 5 minute mi-ati demonstrat cat de "AM
DUBLU VARSTA TA!!" din pacate din partea mea aveti un mare CONTRA!! .

denis.
2
Romania
Loading…

Re: Cerere Unban - LaFaby

Cu stima si respect ! In ciuda comportamentului inadecvat pe care l-ai avut pe parcursul activitatii tale pe server consider ca orice om greseste, sa presupunem ca ai avut o zi mai nasoala, motiv pentru care ai fost impins de la spate sa iti versi nervii pe membrii comunitatii administrative.
Cererea ta de unban nu ne arata decat faptul ca ai dorinta de a te juca in continuare pe serverul nostru, lucru care ma bucura. Luam in calcul si posibilitatea unui nou moment care sa puna '' in pericol '' buna starea comunitatii printr-un comportament inadecavt, motiv pentru care le este permis membrilor staff sa te sanctioneze cu GAG/MUTE/SILENCE de la 7 zile pana la 30 de zile daca se mai repeta un ''scandal'' similar.

Raspuns cerere : ACCEPTATA !

Pentru detalii suplimentare : https://discord.gg/6PwRWAj8aq
Grup de steam : https://steamcommunity.com/groups/csgoromania-ro
𝕾𝖎𝖌𝖓𝖊𝖉 𝖇𝖞 𝖉𝖊𝖓𝖎𝖘.
Încuiat