ImagineImagine

cerere helper -sA righthand

Încuiat

Topic author
sA_righthand
Membru
Membru
1
Romania

cerere helper -sA righthand

Nickname: sA righthand
Discord: andrew224
Nume server / ip: cs2.csgoromania.ro
Varsta: 14(ii fac pe 19 aug)
Cateva cuvinte despre tine: Ma numesc Andrei,am aproape 14 ani si imi place sa ma joc pe jocuri video.
Ore jucate pe server (minim 50): Total Play Time: 02:36:56
Ore jucate pe steam (se pune profilul pe public): 275 +750 de pe contul care mi s-a furat
Interviu (pe discord): nu am facut

Ai citit Regulamentul?(Raspuns din regulament): Csgoromania
SteamID: [Client] 26 20:58 8 0 active 786432 'sA righthand'
Link catre profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199562666711/
Experinta anterioara cu detinerea unui grad (cat timp): Pe joc nu am avut parte de helper,dar am avut si inca am owner pe un server de discord in care m-am descurcat foarte bine
De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?: As vrea sa ma alatur staff-ului,deoarece cred ca as puta ajuta la oprirea codatilor de pe server.
Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?: Am Nvidia cu care pot sa filmez.

𝒮𝒾𝑔𝓃𝑒𝒹 𝒷𝓎 𝓼𝓐

hardwell
Co-Fondator
Co-Fondator
1
Korea South

Re: cerere helper -sA righthand

Salut, Andrei.

Ma bucur ca ai facut cerere admin, cu tine am "conversat" destul de mult cat timp ne-am "intersectat" pe server, esti o persoana foarte sociala, de caterinca si de treaba. Cat despre cererea ta sunt destul de sigur ca ai toate orele necesare esti destul de "vechi" pe server-ul acesta, experienta iti lipseste dar exista un inceput pentru toata avand in vedere varsta ta, e normal sa nu ai experienta mare.

PRO.

david
Helper
Helper
1

SALUT ANDREI

-La cat te activ si de online sunt eu pe server am observat la tine ca intri destul de rarut in rest pot spune!
-Varsta nu conteaza cat timp iti faci treaba +
-Experienta -
-Ore steam +
-Ore pe server nu pot judeca deoarece pe server `total play recent`este bug-uit
-Ai un program de filmat +

RASPUNSUL MEU LA CERERE ESTE;PRO

Te asteptam pe server![daca vei fi acceptat]

LoaDing
Membru
Membru
1
Romania

Salut Andrei,

Ma bucur ca ai decis sa intri in staff-ul serverului. Consider ca esti un om de treaba si de asemenea esti si activ pe server. Ai un limbaj destul de decent, deci, raspunsul meu este

PRO

V1[m]eR
Membru
Membru
2
Germany

Salut, Andrei,

Îți mulțumim pentru interesul tău de a te alătura echipei de staff pe serverul cs2.csgoromania.ro. După ce am analizat cererea ta, Am decis să iti ofer un CONTRA în acest moment.

Vreau să îți explic și motivele pentru această decizie:

1. Lipsa de ore jucate pe server: Ai acumulat doar 2 ore și 36 de minute de joc pe server, mult sub cerința minimă de 50 de ore. Este esențial să ai o experiență mai consistentă pe server pentru a înțelege pe deplin comunitatea și regulile noastre.
2. Familiarizarea insuficientă cu comunitatea: Din cererea ta reiese că nu ai avut încă suficient timp pentru a te familiariza complet cu dinamica și atmosfera serverului. Aceasta este o componentă importantă pentru a putea face parte din echipa de staff și pentru a lua decizii corecte în diverse situații.
3. Lipsa de experiență ca staff pe joc: Deși ai experiență ca owner pe un server de Discord, ne-ar fi plăcut să vedem o experiență anterioară direct pe joc, ca helper sau într-o poziție similară. Această experiență este importantă pentru a te asigura că înțelegi cerințele specifice ale rolului pe server.
4. Vârsta: Înțelegem că urmează să împlinești 14 ani, însă credem că ar fi mai bine să aștepți puțin până când vei acumula mai multă experiență și vei dezvolta abilități necesare pentru a gestiona un rol de staff. Vârsta ta actuală poate influența modul în care gestionezi responsabilitățile pe server, și vrem să te asigurăm că atunci când vei fi mai pregătit, vei avea șanse mai mari de succes.

Deși cererea ta a primit un CONTRA în acest moment, sunt câteva aspecte pozitive pe care le apreciem:

1. Motivație clară: Apelul tău la oprirea codatilor arată că ești preocupat de menținerea unui mediu de joc corect, ceea ce este foarte apreciat.
2. Entuziasm pentru jocuri video: Pasiunea ta pentru jocuri video este un atu important, iar această energie pozitivă poate fi canalizată spre a contribui la comunitatea noastră.
Te încurajez să continui să fii activ pe server, să îți crești timpul de joc și să înveți mai multe despre comunitatea noastră. Pe măsură ce acumulezi mai multă experiență și te familiarizezi cu dinamica serverului, te așteptăm cu drag să aplici din nou în viitor.
Îți mulțumim încă o dată pentru interes și îți dorim mult succes în continuare!

Toate cele bune,
Moderator V1[m]eR
Echipa cs2.csgoromania.ro

denis.
2
Romania
Loading…

Salutare, sA ! Ne bucuram ca te-ai decis sa aplici pentru formarea gradului administrativ in cadrul comunitatii noastre.

Inclusiv eu te-am vazut destul de activ pe server, totodata, am avut numeroase conversatii cu scop administrativ impreuna. Ti-ai facut datorita de jucator loial de fiecare data si ai raportat orice cheater
pe care l-ai intalnit. Avem nevoie de staff cat mai activ pe server pentru a pastra o ambianta cat mai placuta pe parcusrul jocului.

★ Te rog sa imi comunici o data si o ora pentru un pc check scurt, care sa dovedeasca in totalitate ca esti demn sa detii gradul.

Raspuns cerere : ACCEPTATA !

Pentru detalii suplimentare: https://discord.gg/6PwRWAj8aq
Grup de Steam: https://steamcommunity.com/groups/csgoromania-ro
𝕾𝖎𝖌𝖓𝖊𝖉 𝖇𝖞 𝖉𝖊𝖓𝖎𝖘.

5hs
Membru
Membru
2
Romania

Salut Andrew si ne bucuram ca ai decis sa te integrezi printre noi in staff. Imi pari un om de treaba si sper ca ne vom intelege de minune.

PRO

denis.
2
Romania
Loading…

Interviu promovat !
Grad activat !
𝕾𝖎𝖌𝖓𝖊𝖉 𝖇𝖞 𝖉𝖊𝖓𝖎𝖘.

Sn1per
Fondator
Fondator