ImagineImagine

[ACCEPTAT] Cerere staff - V

Topic author
LasrWing
Membru
Membru
1

[ACCEPTAT] Cerere staff - V

Nickname:V
Discord:aizenn1121
Nume server/ip:cs2.csgoromania.ro
Varsta:15/16
Cateva cuvinte despre tine:Ma cheama Adi, am aproape 16 ani , sunt o persoana intelegatoare si doresc sa ajut acest sv, pasiunile mele sunt gaming si sport.
Ore jucate pe server (minim 50):50
Ore jucate pe steam (se pune profilul pe public):300+
Cont free sau cumpărat (PRIME):Prime
Interviu (pe discord):da

Ai citit Regulamentul?(Raspuns din regulament):CSGOROMANIA2025
SteamID:76561199472029300
Link catre profilul tau de steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199472029300/
Experinta anterioara cu detinerea unui grad (cat timp):Am fost staff pe un sv de cs 1.6 timp de o luna
De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?:Deoarece vad tot timpul oameni toxici iar uneori si scripteri care se feresc de ceilalti admini iar eu vreau sa ajut acest sv.
Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?:Da(OBS)

Danezu132
Membru
Membru
1
Romania
Loading…

Re: Cerere staff

Salut, te-am vazut destul de activ pe server, iar orele tale sunt ok,limbajul e unul decent cu cateva scapari dar este loc de mai bine, din partea mea ai PRO

???DAWG???
Membru
Membru
4
Romania

Salut Adi,

Despre cererea ta pot spune ca este una decenta, puteai sa o dezvolti putin mai mult, am observat ca nu ai sanctiuni de gag/mute ceea ce este un mare +, activitatea ta este una buna, nu am vazut sa fii ai " glume " cu alti jucatori sau la adresa unui staff, cu experienta o vei capata pe parcurs impreuna cu ajutorul nostru.
Din partea mea o sa ai un raspuns pozitiv:

PRO

hardwell
Co-Fondator
Co-Fondator
1
Korea South

Salut, Adi.

Imi place ca ai incercat cat de cat sa dezvolti cererea, sa dai mai multe "detalii", este un lucru de apreciat. Orele & activitatea, sunt mai mult decat decente. Cat despre comportamentul tau este unul ok, nu am vazut sa sanctiuni pe cont sau sa ai "glumite" proaste la adresa staff-ului sau a jucatoriilor, sau limbaj / toxicitate, este un + imens. Experienta iti lipseste, dar noi suntem aici sa va ajutam sa va dezvoltati, sa invatam impreuna. Raspunsul meu este unul pozitiv.

PRO.

dig1talll
Membru
Membru
1

Salut, te am vzt destul de des pe server, la limbaj mai este putin de lucrat dar din partea mea ai un PRO.

H3ll
Membru
Membru
1

Salut!
Esti un baiat ok si activitatea ta este una buna, chiar daca ai avut mici scapari uneori, cred ca vei putea face o treaba buna. Din partea mea ai un mare PRO

gbrpustiu
Admin
Admin
1
Romania

Salut

Ca si varsta e bine ca si ore la fel de bine eu nu am mai avut activitate in ultima perioada ca sa vad cine intra si cine nu dar din partea mea ai un PRO

PRO

Stfu.Kadajaki
1
Romania

Salut, am vazut ca nu ai sanctiuni de gag/mute ceea ce ma face sa ti dau Pro pe sv nu prea te-am vazut dar poate nu ne-am sincronizat noi.

hardwell
Co-Fondator
Co-Fondator
1
Korea South

Avand in vedere raspunsurile pozitive oferite de colegi mei, am decis impreuna sa iti oferim o sansa.

Te rog sa ma contactezi pentru a stabili o data si o ora, pentru interviu & pc-check.

Cerere Acceptata.

Pentru detalii suplimentare: https://discord.gg/AxjahVKyDG
Grup de steam: https://steamcommunity.com/groups/csgoromania-ro

hardwell
Co-Fondator
Co-Fondator
1
Korea South

Re: [ACCEPTAT] Cerere staff - V

Felicitari Adi, ai promovat interviul acum faci parte din staff-ul serverului CSGOROMANIA.

In scurt timp, o sa ti-se acorde gradul pe forum respectiv server.
Încuiat