ImagineImagine

[REMOVE] Cerere Helper - AnDru

Topic author
AnDru
1
Romania

[REMOVE] Cerere Helper - AnDru

Nickname:AnDru
Discord:andru10
Nume server / ip:cs2.csgoromania.ro
Varsta:15
Cateva cuvinte despre tine:Sunt un baiat simplu si descurcaret. Imi place sa ma joc jocuri pe PC si fotbal.
Ore jucate pe server (minim 50):49
Ore jucate pe steam (se pune profilul pe public):1400
Cont free sau cumpărat (PRIME):Free
Interviu (pe discord):da

Ai citit Regulamentul?(Raspuns din regulament):
SteamID:76561198803921217
Link catre profilul tau de steam:https://steamcommunity.com/id/sampaniepapi/
Experinta anterioara cu detinerea unui grad (cat timp):Nu am mai avut experiente anterioare in detinerea unui grad.
De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?:As dori sa ma alatur echipei staff deoarece chiar vreau sa ajut acest server , fiind singurul in care este o atmosfera placuta si nu ma plictisesc jucand.
Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?:Da , OBS Studio.

IDangers
1
Romania

Re: Cerere Helper - AnDru

Salut andru,activitatea ta cat si comportamentul sunt bune,puteai sa mai dezolvti cererea.De la mine ai o sansa

PRO

Stfu.Kadajaki
1
Romania

Salut, cererea ta este una ok, dar puteai sa o dezvolti mai mult.Cat despre faza cu prime-ul sper ca e o neintelegere (free=fara prime/cumparat=cu prime) desi ma gandesc ca la 1400 de ore ar trebui sa ai prime. Azi din partea mea vei avea un raspuns pozitiv PRO

???DAWG???
Membru
Membru
4
Romania

Salut Andru,

Despre cerere pot spune ca este una slab dezvoltata, dar puteai sa o dezvolti mai mult, despre comportament pot spune ca ai unu bun deoarece am vazut ca nu ai sanctiuni de gag/mute ceea ce este un +, activitatea ta este decenta, dar daca chiar doresti sa devii membru staff trebuie sa fii mai activ pe server, cat despre experienta pot spune ca toti trebuie sa incepem de undeva, iar daca intampini probleme nu ezita sa ne intrebi deoarece noi suntem aici sa te ajutam.
Din partea mea ai un raspuns pozitiv:

PRO

Danezu132
Membru
Membru
1
Romania
Loading…

Salut, te-am vazut destul de activ pe server, iar orele tale sunt ok,limbajul e unul decent cu cateva scapari dar este loc de mai bine, din partea mea ai PRO

hardwell
Co-Fondator
Co-Fondator
1
Korea South

Salut, Andru.

Atat activitatea cat si orele tale sunt decente, experienta nu va fi o problema, fiindca suntem aici sa te ajutam, sa ne dezvoltam impreuna. Sanctiuni nu ai ceea ce este un +, cat despre cererea ta este una "slab" dezvoltata, puteai sa depui putin mai mult "efort", comportamentul este unul bun, nu am vazut sa ai arogante, suferinte sau un limbaj urat, glume proaste la adresa staff-ului / jucatorilor. Raspunsul meu este unul pozitiv.

PRO.

CornelMirajul
Membru
Membru
1
Romania

Salut, Andru

Te-am vazut activ pe server in ultimul timp si de fiecare data ai avut un limbaj decent. Faptul ca nu ai sanctiuni de gag/mute este un mare +. Cat despre cerere, o mai puteai dezvolta putin. Din partea mea ai un PRO

H3ll
Membru
Membru
1

Salut AnDru! Pot sa spun despre tine ca activitatea ta este ok, pari un baiat linistit si te putem ajuta sa te integrezi in staff. De la mine ai un Pro

SHiFT.
1
Greece

Salut AnDru, din cate am vazut eu pe server esti un baiat linistit si pot spune si activ, parerea mea despre tine este una buna, meriti o sansa, de la mine ai un,

PRO.

hardwell
Co-Fondator
Co-Fondator
1
Korea South

Avand in vedere raspunsurile pozitive oferite de colegi mei, am decis impreuna sa iti oferim o sansa.

Te rog sa ma contactezi pentru a stabili o data si o ora, pentru interviu & pc-check.

Cerere Acceptata.

Pentru detalii suplimentare: https://discord.gg/AxjahVKyDG
Grup de steam: https://steamcommunity.com/groups/csgoromania-ro
Încuiat