ImagineImagine

[RESPINS] Cerere HELPER - Cosmin

Încuiat

Topic author
BUCATTI
1

[RESPINS] Cerere HELPER - Cosmin

Nickname:bucatti
Discord:enecosmin20033
Nume server / ip: cs2.csgoromania.ro
Varsta:15
Cateva cuvinte despre tine: Salut,numele meu este Cosmin,am varsta de 14 ani,sunt din judetul Tulcea si pasiunile mele sunt fotbalul si sa ma joc csgo,the forest,fivem ocazional,si eu de felul meu sunt o fire mai nebuna,dar lucrez la reglementare.
Ore jucate pe server (minim 50):50 facute
Ore jucate pe steam (se pune profilul pe public):840
Cont free sau cumpărat (PRIME):cont free,adica facut de mine
Interviu (pe discord):DA

Ai citit Regulamentul?(Raspuns din regulament):Raspuns ascuns pentru cererea de admin:
SteamID: 76561199383949092
Link catre profilul tau de steam:https://steamcommunity.com/id/bomboclat20033/
Experinta anterioara cu detinerea unui grad (cat timp):Am mai fost pe csgo.bhop.romania(nu mai stiu sigur cum se numea)acum cam 2 3 ani,si am stat ca helper 2 sapt,si dupa am avansat la moderator
De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?:Eu vreau sa ma alatur staff ului deoarece vreau sa ajut lumea cu tot felul de nelamuriri/probleme legate de server,si vreau sa ajutam playierii cu probleme de comportament sa ii ducem pe un drum mai bun
Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?:DA

???DAWG???
Membru
Membru
4
Romania

Re: Cerere HELPER - Cosmin

Salut Cosmin,

Despre cererea ta pot spune ca este una dezvoltata, ceea ce arata ca te ai implicat, orele tale nu sunt concrete, tu spui ca ai 50, dar de fapt ai 31h pe sv, despre comportament pot spune ca ai unul foarte neadecvat, deoarece de fiecare data cand intru pe sv trebuie sa ma rog de tine sa te calmezi sau sa incetezi sa mai fii toxic cu alti playeri, noi nu avem nevoie de oameni in staff care au un comportament haotic cu alti playeri sau pe sv in timp ce nu sunt admini, daca in timp o sa iti reglezi comportamentul si o sa revii cu o cerere nou poate o sa ai o sansa:
Din partea mea o sa fie un raspuns negativ:

CONTRA

Stfu.Kadajaki
1
Romania

Salut, de apreciat faptul ca ai dezvoltat cat de mult ai putut cererea, la sectiunea cont free/cumparat se refera daca ai prime sau nu, dar banuiesc ca la 800 de ore ai prime, experienta anterioare este un plus, dar toate aceastea degeaba, dat fiind comportamentul tau care arata ca ai un vocabular toxic nu este tolerat de catre echipa staff, si orele pe care le ai sunt 31 nu 50.

CONTRA

hardwell
Co-Fondator
Co-Fondator
1
Korea South

Salut, Cosmin.

Istoricul tau nu este unul bun deloc, toxicitate, limbaj, glume proaste la adresa jucatorilor / staff-ului. Banat pentru troll repetat.

Contra.

hardwell
Co-Fondator
Co-Fondator
1
Korea South

Avand in vedere raspunsurile "negative" oferite de colegi mei cererea ta va fi Respinsa.

Pentru detalii suplimentare: https://discord.gg/AxjahVKyDG
Grup de steam: https://steamcommunity.com/groups/csgoromania-ro
Încuiat