ImagineImagine

[Cerere Unban] Khalaf

Încuiat

Topic author
messi
Membru
Membru
5
Russia

[Cerere Unban] Khalaf

Nickname-ul tau: Khalaf
Nickname-ul adminului care te-a banat: Consola
Nume server/ip: go.csgoromania.ro
Data si ora: 15/03/2021, 4:45PM
SteamID-ul tau: STEAM_1:0:538824361
Dovada: https://prnt.sc/10mfkhf (probabil s-a buguit sau ceva s-a intamplat la anti-cheat, imi scrie duplicate account, dar niciodata nu am jucat cu alt cont pe server, poate este si faptul ca am IP dinamic, si daca stiti cum functioneaza IP-ul dinamic, mai multe persoane pot avea acelasi IP intr-o anumita perioada)

AleX06
Vip
Vip
5
Romania

Re: [Cerere Unban] Khalaf

De pe acelasi ip ai mai intrat de pe un cont care a luat ban de la anticheat cu motivul de aimbot

Topic author
messi
Membru
Membru
5
Russia

Alexutzz scrie: Lun Mar 15, 2021 5:42 pm De pe acelasi ip ai mai intrat de pe un cont care a luat ban de la anticheat cu motivul de aimbot
E imposibil, dupa cum am spus mai sus, nu am alt cont si niciodata nu am folosit altul.

AleX06
Vip
Vip
5
Romania

Topic author
messi
Membru
Membru
5
Russia

Nu stiu daca te-ai uitat sau nu la chestia cu IP dinamic, dar iti spun eu cum functioneaza. Daca o persoana da restart la router, i se schimba IP-ul, urmatoarea persoana care da restart la router preia IP-ul persoanei care l-a avut inainte, chestia asta este pe judet, nu pe oras (in cazul meu Cluj). Si avand in vedere ca stiu chestia asta, cat de dobitoc sa fii fost sa fi jucat cu cod pe un cont si sa intru pe main sa imi iau ban si aici? Si daca aveam IP static, ma jucam cu VPN, logic, nu? Nici pe filelist nu m-a lasat sa-mi fac cont pentru ca "Doar un cont poate fi creat de pe acest IP". A trebuit sa ma conectez cu VPN.

EDIT: Mie mi se pare perfect normal ca persoana care a luat ban pe server, sa-si dea restart la router pentru alt IP
EDIT 2: https://prnt.sc/10mmxos - aici aveti ultimele mele IP-uri (primul este cenzurat, pentru ca este IP-ul meu actual, iar acesta mi se schimba o data la 1 zi sau la 2 zile, cand router-ul meu isi da restart automat)

Sn1per
Fondator
Fondator
7
Romania

Cerere respinsa.
Încuiat