ImagineImagine

[RESPINS] Cerere Helper - typeshit

Topic author
TypeShit
1
Romania

[RESPINS] Cerere Helper - typeshit

Nickname: typeshit
Discord: m4frls
Nume server / ip:
cs2.csgoromania.ro
Varsta:17
Cateva cuvinte despre tine: Salut, numele meu este Denis si vin din Botosani. Acum multe luni de zile am descoperit minunata comunitate csgoromania si am decis sa imi petrec timpul liber pe aceasta. Cat despre mine pot spune ca sunt o persoana simpla cu simtul umorului dezvoltat si o personalitate definita. Imi place sa fac lumea sa rada si sa se simta bine in jurul meu deoarece iubesc cand acestia intractioneaza cu mine fiind o persoana care incurajeaza foarte mult comunicarea si prieteniile. Fac sport des si ma joc pe calculator destul de mult deoarece activitate aceasta imi ofera o anumita placere aparte de altele pe care le practic.
Ore jucate pe server (minim 50): 85 (de ore doar ca am jucat cu acelasi nume dar usor modificat de fiecare data. La fel si la 7.)
Ore jucate pe steam (se pune profilul pe public): 1345
Cont free sau cumpărat (PRIME): Prime
Interviu (pe discord): Da, sigur.

Ai citit Regulamentul?(Raspuns din regulament): cs123
SteamID: 76561198974467173
Link catre profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198974467173/
Experinta anterioara cu detinerea unui grad (cat timp): Am fost admin pe comunitate alphacs pe serverul de AWP pe cand era CSGO-ul timp de 5 luni pana cand s-a inchis serverul pentru wipe mai apoi am fost admin pe cs1.6 pe comunitatea leaguecs de doua ori timp de 3-4 luni fiecare. Am reusit sa dezvolt multe experiente in acele perioade. Am avut placerea sa ma descurc cu persoane toxice sau codati, banuri, gag-uri si mute-uri de nenumarate ori.
De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?: In primul rand vreau sa imi cer iertare deoarece stiu ca am avut anumite perioade de frustrare unde ma descarcam usor pe persoanele care ma suparau, inloc sa le dau mute cu un singur buton asa cum ma sfatuia hardwell eu reactionam inapoi. Tin sa mentionez ca de cand am luat o pauza am invatat sa ma controlez mult mai usor, nu mai vorbesc urat si nu mai ofer exemple negative, acum sa revenim la subiect. Sunt foarte inspirat de staff-ul de pe csgoromania, acestia isi fac treaba des si chiar imi ofera un sentiment pe care nu l am mai trait de cand am fost admin pe vechile comunitati. Imi este dor sa am grija de un server, sa il tratez ca atare si sa ma ocup de cei care nu stiu sa stea la locul lor. Eu unul sunt foarte activ pe server in perioada actuala, atat noaptea cat si ziua si deja am fost martor la multe injuraturi, obraznicii si faze neplacute pe server. Eram trist ca nu puteam face nimic asa ca am facut ceea ce era de facut, am chemat adminii :). Totusi de acum as vrea sa fiu eu cel care poate fii chemat, persoana in care lumea poate avea incredere si sa imi ofer loialitatea fata de acest server minunat.
Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?: Da, foloesc 2 programe. Medal si OBS.
Ultima oară modificat Vin Iul 11, 2025 7:39 pm de către TypeShit, modificat 1 dată în total.

𝒮𝒾𝑔𝓃𝑒𝒹 𝒷𝓎 𝒯𝓎𝓅𝑒𝒮𝒽𝒾𝓉

-aa.andrei07-
Membru
Membru
1

Re: Cerere Helper - typeshit

Salut Denis!
O cerere bine dezvoltata, printre cele mai bune din ultima perioada.
Dupa ce am citit putin cererea ta, am tras o concluzie :
- ore pe server si pe steam ok,
- experienta ca membru staff pe alte comunitatii
- dar in schimb comportamentul poate fi inbunatatit

De la mine ai un PRO
𝓼𝓲𝓰𝓷𝓮𝓭 𝓫𝔂 𝓕𝓤𝓡𝓘𝓞𝓤𝓢𝓢𝓢

Mateiu
Membru
Membru
1
Romania

Salut,ai orele foarte bune,te am intalnit pe server,ai o cerere cat se poate de dezvoltata,ai experienta in calitate de membru staff,deci de la mine ai un PRO.

Ion
Moderator
Moderator
United States of America

Salut denis

Ai o cerere bine dezvoltata, orele si activitatea ta pe server sunt ok, experienta ai avut dar comportamentul lasa de dorit, de la mine ai un

PRO

zet31321
Membru
Membru
1
Romania

Salut! Orele sunt în regulă, te-am văzut pe server. Ai o cerere foarte bine dezvoltată și experiență , așa că ai un mare plus din partea mea. De la mine ai un PRO.

daniel
Membru
Membru
1

Salut Denis

Comportament inadecvat, activitate slaba. Nu mi se pare ca esti o persoana de incredere deoarece ai destul de multe sanctiuni.

CONTRA

Davi3
Membru
Membru

salut denis

intre adevar cererea ta este un buna dar asta nu ma face sa iti dau pro deoarece ai doar 18 minute in ultima saptamana si esti destul de toxic
cea ce noi nu acceptam un comportament urat asa ca din pacate de la mine ai

CONTRA

seby120909
Membru
Membru
1
Romania

Salut typeshit !!

Te am vazut destul de activ in ultimul timp orele sunt mai mult decat perfecte nu ai experienta insa asta nu este o problema asa mare , asa ca de la mn ai

PRO
Ultima oară modificat Vin Iul 11, 2025 7:41 pm de către seby120909, modificat 1 dată în total.

Cata03110
1
Romania

Salut type shit!

Cererea ta este buna orele sunt bunicele dar din pacate ai multe sanctiuni cea ce este un neplacut din pacate de la mine ai un raspuns negativ

CONTRA
Ultima oară modificat Sâm Iul 12, 2025 11:16 pm de către Cata03110, modificat de 2 ori în total.

bolt27
Romania

Salut, type shit

Ai o activitate ok, cererea este frumoasa, experienta vad ca ai, asa ca de la mine ai un

PRO
Încuiat