ImagineImagine

[Cerere Unban] Supreme

Încuiat

Topic author
Supreme
Membru
Membru
5
Romania

[Cerere Unban] Supreme

Nickname-ul tau: Supreme
Nickname-ul adminului care te-a banat: Smoothly
Nume server/ip: go.csgoromania.ro
Data si ora: 05-27-21 16:24
SteamID-ul tau: STEAM_0:0:444253138
Dovada:

Intr-adevar , ban-ul a fost acordat corect intr-o masura avand coduri in pc dar nu vad sa fie in regulament o regula de genul atata timp cat nu este vreo dovada ca folosisem cod pe server , cel mai recent "cod" folosit fiind un winrar cu un cod deschis acum 1 zi (la data verificarii) .
Chiar daca nu o sa imi iau unban vreau macar sa adaugati regula sa nu se mai interpreteze gresit nu doar in cazul meu ci si in altor persoane .
Cei care joaca pe server stiu ca nu sunt toxic , nu injur si nu fac flame , e un server care imi place fiind 128 tick si nu e plin de toate kkt-urile de plugin-uri .
Indiferent daca imi iau sau nu unban vreau sa le zic celor cu care am facut caterinca sa aiba grija de ei , pwp.

Robyx
Membru
Membru
5
Romania

Re: [Cerere Unban] Supreme

Nu contează dacă tu folosești pe server codul, dacă îl ai în pc, ai ban, e o chestie foarte logica. Adică eliminam orice risc ca tu sa joci pe server cu cod.

Qwery
Vip
Vip
5
Romania
Loading…

Contra!

Topic author
Supreme
Membru
Membru
5
Romania

Robyx scrie: Sâm Mai 29, 2021 7:42 am Nu contează dacă tu folosești pe server codul, dacă îl ai în pc, ai ban, e o chestie foarte logica. Adică eliminam orice risc ca tu sa joci pe server cu cod.
intr-adevar , e logic dar credema ca daca o sa verifici o gramada din playerii de pe server o sa realizezi ca ati ramane fara playeri pe sv daca i-ati verifica pe toti :D , serverul e bun si dupa cum am mai zis nu ma intereseaza neaparat sa iau unban , macar adaugati chestia asta in regulament sa stie si altii care citesc regulamentul , cheaturile fiind nefolosite si uitate acolo , ca in cazul asta imi stergeam si eu cheat-urile din pc ca citisem regulamentul , marog in momentul asta imi e indiferent , bft la toti indif ca iau unban sau nu .

AleX06
Vip
Vip
5
Romania

Cerere respinsa!
Încuiat