ImagineImagine

Cerere unban baldy

Încuiat

Topic author
baldy
Membru
Membru
5

Cerere unban baldy

Nickname-ul tau: baldy
Nickname-ul adminului care te-a banat: stap1nu pe contul asta, si pe main (tot baldy) CONSOLE (asa scrie)
Nume server/ip: GO.CSGOROMANIA.RO
Data si ora: 24/26.06.2021
SteamID-ul tau: 176442460
Dovada: nu am filmat/facut ss.

(24.06.2021) Ora 23, cv de genu, ma jucam linistit, imi vedeam de treaba mea, cand de odata Stap1 care nu e admin sau ceva, m a intrebat daca am main, i am zis ca da si i am dat link. A spus sa intru pe main ca altfel am ban, ca trag suspect, m am bagat spec pentru a-l astepta pe fratele meu sa termine meciul de faceit de pe contul meu main. Cand a terminat si am vrut sa intru aveam ban, si pe main, si pe secund. Dar, vreau sa vad si eu demo-ul pentru care am luat ban fiind acuzat de ,,coduri,, . Daca ati fi niste oameni normali, nu v ati uita decat la felul in care trage un om, ci si la movement-ul pe care il are, peek-urile pe care le da etc. dar vad ca nu ai cu cine ! Astept parerea OWNERILOR ! Bafta !

idle
Membru
Membru
6
Romania

Re: Cerere unban baldy

Ai primit ban pentru Duplicate account. Astea se intampla cand iti iei ban pe un cont secundar pe server si cand intrii pe contul main primesti ban automat cu motivul Duplicate account.
(๑>ᴗ<๑)

Topic author
baldy
Membru
Membru
5

Eu nu înțeleg de ce am primit prima oara ban !

Topic author
baldy
Membru
Membru
5

Mda ce pot sa zic, aveți un staff nemaipomenit. Numai băieții cu potențial 💞 Părerea mea, renunțați toti, nu e de voi😘

d$troyer Yanis
Membru
Membru
5
Romania

Cerere unban respinsa!
Încuiat