ImagineImagine

Cerere unban - haze❤

Încuiat

Topic author
haZe???
Membru
Membru
3

Cerere unban - haze❤

Nickname-ul tau: haze❤
Nickname-ul adminului care te-a banat: barba2
Nume server/ip: go.csgoromania.ro:27015
Data si ora: 10-27-22 15:12
SteamID-ul tau: STEAM_1:1:707619248
Dovada:

Barba
Vip
Vip
4
Romania

Re: Cerere unban - haze❤

Contra! Esti foarte toxic, ce sa mai spun de comportament si limbaj in conditiile in care esti foarte tiltat cand pierzi pe server si incepi sa injuri pe oricine. Ai fost banat pe server apoi ai inceput sa faci foarte urat pe discord.
Ai dovezi atasate mai jos
Imagine
Imagine
Si pot continua cu dovezi mult si bine.
Best regards,
Barba

Topic author
haZe???
Membru
Membru
3

Si poti continua =)))))

KaRaSu
Membru
Membru
6
Romania
Loading…

!contra Sunt de parare cu Barba esti foarte toxic te-am vazut si eu

Topic author
haZe???
Membru
Membru
3

Logic de la cateva dovezi sunt toxic, mai intai sa ma cunosti si dupa sa zici ca sunt toxic, tot ce vreti voi sa faceti e sa banati playerii ca sa nu mai fie playerii pe sv

Barba
Vip
Vip
4
Romania

Adica tie ti se pare normal comportamentul tau care reiese din dovezile de mai sus. Inseamna ca e o problema mare la mijloc daca ti se pare ok. Si crezi ca stau sa banez playeri degeaba? ai un regulament pe care trebuie sa il respecti si tu te ai abatut de la fiecare alineat. Multa bafta dar ai o problema grava de comportament in conditiile in care tu nu iti recunosti greseala si nu iti dai seama de ce ai facut.
Best regards,
Barba

Topic author
haZe???
Membru
Membru
3

Da bine imi asum ce am facut si recunosc, dar nu stiu de ce iti mai pasa de comportamentul meu daca mi ai dat ban, pe tine asta te intereseaza sa dai ban ca sa nu primsesti remove, nu ca sa te legi de comportamentul meu

Barba
Vip
Vip
4
Romania

Vad ca nu prea stii ce vorbesti. Treaba mea este sa pastrez curatenie si pace pe server. Sa il fac un loc mai bun pentru toata lumea, pentru cei ce se joaca for fun sau sa se relaxeze. In nici un caz nu sunt evaluat dupa sentinte ci dupa activitate. Deci ce spui tu nu are nici o logica, este egal cu 0. Si acum sa iti raspund si tie pentru ca nu ai nici un sens in cuvintele pe care le scrii. "De ce iti pasa de comportamentul meu" :))) cred ca glumesti, adica sa te las sa injuri si sa iti faci de cap pe server ca in vestul salbatic, pana la urma nu asta este treaba mea nu? Fa chestia asta irl sa vedem daca ai tupeu si ce consecinte vor avea faptele respective. Seara faina!
Best regards,
Barba

emenkay
Membru
Membru
4
Romania

Cerere respinsa.
Cu stima si respect,
Emenkay.
Încuiat