ImagineImagine

cerere helper nyxoy

Încuiat

Topic author
nyxoy
Membru
Membru
2

cerere helper nyxoy

Nickname: nyxoy
Discord: nyxoy4705
Nume server / ip: csgo.cs2romania
Varsta: 16
Cateva cuvinte despre tine: sunt activ, imi place dreptatea si imi voi da silinta pentru acest sv
Ore jucate pe server (minim 50): 25-30 (am jucat mult la inceputul anului)
Ore jucate pe steam (se pune profilul pe public): 530
Interviu (pe discord): sunt de acord

Ai citit Regulamentul?(Raspuns din regulament): competitive
SteamID: 1104350535
Link catre profilul tau de steam: https://s.team/p/gctf-btgk/qvrmcbnn
Experinta anterioara cu detinerea unui grad (cat timp): n am mai avut experiente pe cs dar am avut pe alte jocuri
De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?: pentru ca vreau sa fie cat mai multa dreptate pe server si sa contribui pentru acest sv sa fie cat mai ordonat
Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?: OBS,da

V1[m]eR
Membru
Membru
2
Germany

Re: cerere helper nyxoy

Motive Pro:

1. Activitate și angajament:
- Ai menționat că ești activ și că îți place dreptatea, ceea ce este esențial pentru un membru STAFF.
- Ești de acord să participi la interviu pe Discord, arătând deschidere și disponibilitate.
2. Experiență anterioară:
- Chiar dacă nu ai avut experiență specifică pe CS:GO, ai avut experiențe similare în alte jocuri, ceea ce poate fi relevant și transferabil.
3. Motivație:
- Dorești să contribui la menținerea ordinii și echității pe server, ceea ce demonstrează o atitudine pozitivă și orientată spre comunitate.
4. Ore jucate pe Steam:
- Ai 530 de ore jucate pe Steam, ceea ce arată că ai experiență și cunoștințe solide despre joc.
5. Acces la un program de filmat:
- Ai menționat că ai OBS și ești dispus să prezinți dovezi atunci când este necesar, ceea ce este un mare plus pentru monitorizarea și aplicarea regulamentului.

Motive Contra:

1. Ore jucate pe server:
- Ai doar 25-30 de ore jucate pe server, sub pragul minim cerut de 50 de ore. Aceasta ar putea ridica întrebări legate de familiaritatea ta cu comunitatea specifică a serverului.
2. Lipsa de experiență specifică pe CS:GO:
- Nu ai avut experiență anterioară ca membru STAFF pe CS:GO, ceea ce poate fi considerat un dezavantaj comparativ cu alți aplicanți care au această experiență.
3. Vârsta:
- Ai 16 ani, iar unele comunități preferă membri STAFF cu vârste mai mari pentru a se asigura de maturitate și responsabilitate.
Verdict Final:
Pro: În ciuda unor dezavantaje, cum ar fi orele jucate pe server și lipsa de experiență specifică pe CS:GO, ai demonstrat un angajament și o motivație puternică de a contribui pozitiv la comunitate. Experiența ta în alte jocuri și disponibilitatea de a participa la interviu pe Discord sunt puncte forte care pot compensa pentru aceste minusuri. Dacă ești dispus să investești mai mult timp în server pentru a atinge cerințele minime și să înveți rapid specificul CS:GO, aplicarea ta are potențial să fie de succes.

-aa.andrei07-
Membru
Membru
1

Salut nyxoy, eu personal, nu te-am vazut pe server aproape de loc.
Raspunul meu la cererea ta va fi CONTRA deoarece :
- Ai putine ore pe sv si pe cs.
- Nu ai experienta de admin pe alte servere de csgo/cs2
𝓼𝓲𝓰𝓷𝓮𝓭 𝓫𝔂 𝓕𝓤𝓡𝓘𝓞𝓤𝓢𝓢𝓢

5hs
Membru
Membru
2
Romania

Salut nyxoy, din punctul meu de vedere nu te am vazut mai de loc pe server dar din spusele tale eu sunt de acord sa iti ofer o sansa. Sa stii ca nu este asa de usor precum pare deoarece trebuie sa multumesti pe toti in felul lor, eu iti propun sa citesti regulamentul, sa citesti si sanctiunile[adica sa stii comanda motivul si cate minute sa dai in functie de gravitatea situatiei] si in caz ca am omis ceva ma completeaza colegii mei.
Eu sunt PRO

TwiZzy-T
Membru
Membru
4
Romania

Salut nyxoy, mie personal mi se pare ca orele din CS sunt destul de putine,iar de asemenea, nici eu nu prea te-am vazut pe SERVER.
Raspunsul meu: CONTRA

david
Helper
Helper
1

salut nyxoy
Eu nu prea te-am vazut pe server [decat foarte rar] si din faptul ca ai putine ore pe server raspunsul meu la cerere este CONTRA ;
deoarece inactivitatea pe server + ore putine pe server

denis.
2
Romania
Loading…

Salutare, Nyxoy ! Din cauza predominantei de '' CONTRA '' din cererea ta nu putem sa te acceptam in STAFF de data aceasta. Totusi, as aprecia daca ai revenii cu o noua cerere in urma acumularii a unei minime activitati pe comunitatea noastra, deoarece avem nevoie de o echipa administrativa cat mai competenta !

★ Pentru detalii suplimentare : https://discord.gg/aZnrtcEa
★ Grup de steam : https://steamcommunity.com/groups/csgoromania-ro
𝕾𝖎𝖌𝖓𝖊𝖉 𝖇𝖞 𝖉𝖊𝖓𝖎𝖘.
Încuiat