ImagineImagine

[REMOVE] Cerere Helper-Cornel Mirajul Pacanelelor

Topic author
CornelMirajul
Membru
Membru
1
Romania

[REMOVE] Cerere Helper-Cornel Mirajul Pacanelelor

Nickname: Cornel Mirajul Pacanelelor
Discord: Mohsty
Nume server / ip: cs2.csgoromania.ro
Varsta: 13
Cateva cuvinte despre tine: Ma cheama alex, imi place sa ma joc csgo si fivem. Sunt intelegator si rabdator.
Ore jucate pe server (minim 50): aprox 60
Ore jucate pe steam (se pune profilul pe public): 760
Cont free sau cumpărat (PRIME): Prime
Interviu (pe discord): Da

Ai citit Regulamentul?(Raspuns din regulament):CSGOROMANIA2025
SteamID: 76561199535761986
Link catre profilul tau de steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199535761986
Experinta anterioara cu detinerea unui grad (cat timp): -
De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?: Sa ajut comunitatea, pt ca mai mereu intra hackeri
Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?: Da

???DAWG???
Membru
Membru
4
Romania

Re: Cerere Helper-Cornel Mirajul Pacanelelor

Salut Cornel,

Despre cererea ta pot spune ca este una decenta deoarece puteai sa o dezvolti mai mult, am observat ca nu ai sanctiuni de gag/mute ceea ce este un +, la fel si activitatea ta este una buna, am vazut ca nu esti un baiat care cauta scandal cu alti playeri sau sa fii toxic. Despre varsta ta pot spune ca e una mica, dar din partea mea ai o sansa deoarece oricine merita o sansa, iar tu o sa fii nevoit sa fii destul de social ca sa te obisnuiesti cu lumea si sa nu iti fie frica sa gresesti pt ca noi suntem aici sa te ajutam cand ai probleme sau intrebari, fiindca nu ai detinut un grad pana acum.
Din partea ai un raspuns pozitiv:

PRO

IDangers
1
Romania

Salut,varsta este cam mica dar nu este nici o problema,orele sunt bune la aplicatie trebuia sa o mai amanuntesti.De la mine vei primi un Pro de incurajare

PRO

Danezu132
Membru
Membru
1
Romania
Loading…

Salut, te-am vazut destul de activ pe server, iar orele tale sunt ok,limbajul e unul decent cu cateva scapari dar este loc de mai bine, din partea mea ai PRO

dig1talll
Membru
Membru
1

Salut Cornel

Te am vazut destul de des pe server, de fiecare data limbajul tau era unul ok, sanctiuni vad ca nu ai, varsta este cam mica dar o trecem cu vederea, de la mine ai Pro.

hardwell
Co-Fondator
Co-Fondator
1
Korea South

Salut, Cornel.

Un mare plus reprezinta faptul ca nu ai sanctiuni de gag / mute pe cont, ceea ce nu poate sa insemne decat ca ai un comportament ok, nu ai glume proaste, toxicitate sau limbaj urat. Orele si activitatea sunt decente, experienta iti lipsesste dar cum a spus si colegul meu mai sus, noi suntem aici sa te ajutam. Cat despre cerere putea fi putin mai dezvoltata era de apreciat, per total este decenta. Raspunsul meu este unul pozitiv.

PRO.

H3ll
Membru
Membru
1

Salut Cornel.

Urele tale sunt bune si faptul ca nu ai nicio sanctiune pe cont este foarte ok. Cat tine de varsta pe care o ai, te poti integra si invata de la noi, daca esti sociabil si curios. De la mine ai un PRO :mrgreen:

gbrpustiu
Admin
Admin
1
Romania

Salut

Ca si varsta esti micut dar nu asta e o problema, orele de pe cont si de pe server sunt chiar destul de bune din partea mea ai un

Pro

Stfu.Kadajaki
1
Romania

Salut, Pro si din partea mea, sa speram ca varsta ta nu va fi o problema in rest esti ok cu toate!

hardwell
Co-Fondator
Co-Fondator
1
Korea South

Avand in vedere raspunsurile pozitive oferite de colegi mei, am decis impreuna sa iti oferim o sansa.

Te rog sa ma contactezi pentru a stabili o data si o ora, pentru interviu & pc-check.

Cerere Acceptata.

Pentru detalii suplimentare: https://discord.gg/AxjahVKyDG
Grup de steam: https://steamcommunity.com/groups/csgoromania-ro
Încuiat