ImagineImagine

[REMOVE] Aplicatie staff - 𝖊𝖘𝖘𝖊𝖓𝖈𝖊

Topic author
.no_name._.1
Membru
Membru
1
Romania

[REMOVE] Aplicatie staff - 𝖊𝖘𝖘𝖊𝖓𝖈𝖊

Nickname:𝖊𝖘𝖘𝖊𝖓𝖈𝖊
Discord:.no_name._.1
Nume server / ip:cs2.csgoromania.ro
Varsta:14
Cateva cuvinte despre tine:Salut,ma numesc Sabin,am 14 ani si sunt o persoana ascultatoare,itelegatoare si prietenoasa.Pasiunile mele sunt gaming-ul si sportul.
Ore jucate pe server (minim 50):---
Ore jucate pe steam (se pune profilul pe public):440+
Cont free sau cumpărat (PRIME):Prime
Interviu (pe discord):Da

Ai citit Regulamentul?(Raspuns din regulament):CSGOROMANIA2025
SteamID:76561199071075291
Link catre profilul tau de steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199071075291/
Experinta anterioara cu detinerea unui grad (cat timp):---
De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?:Deoarece imi doresc sa ajut comunitatea.
Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?:Da

Danezu132
Membru
Membru
1
Romania
Loading…

Re: Aplicatie staff.

Salut, te-am vazut destul de activ pe server, iar orele tale sunt ok,limbajul e unul decent cu cateva scapari dar este loc de mai bine, din partea mea ai PRO

???DAWG???
Membru
Membru
4
Romania

Salut Sabin,

Despre cererea ta pot spune ca este una dezvoltata, lucru care da dovada de implicarea ta, activitatea ta este una buna, nu ai avut sanctiuni de gag/mut ceea ce este un +, despre varsta pot spune ca e prea mica, dar toti primim o sansa. Despre experienta ta ca staff o sa te ajutam noi deoarece suntem o comunitate care se ajuta reciproc, deci sa nu iti fie frica/rusine sa ne intrebi anumite lucruri pe care nu le intelegi.
Din partea mea ai un raspuns pozitiv:

PRO

IDangers
1
Romania

Salut Sabin,ca varsta esti mic dar nu este o problema asa de mare nu stiu cum esti ca persoana ca nu am prea fost activ in ultimul timp dar din partea mea ai un PRO sa te incurajez.

PRO

hardwell
Co-Fondator
Co-Fondator
1
Korea South

Salut, Sabin.

Un mare plus reprezinta faptul ca nu ai sanctiuni de gag / mute pe cont, ceea ce nu poate sa insemne decat ca ai un comportament ok, nu ai glume proaste, toxicitate sau limbaj urat din ce am vazut eu pe server, un lucru de apreciat. Orele si activitatea sunt decente, experienta iti lipsesste dar cum a spus si colegul meu mai sus, noi suntem aici sa te ajutam. Cat despre cerere putea fi putin mai dezvoltata era de apreciat, per total este una decenta. Raspunsul meu este unul pozitiv.

PRO.

dig1talll
Membru
Membru
1

Salut, esti destul de activ pe server din cate am observat iar limbajul tau este unul decent, din partea mea ai PRO.

gbrpustiu
Admin
Admin
1
Romania

Salut Salut

Ca si varsta esti micut dar nu cred ca se pune problema nu stiu cum esti ca si persoana ca nu am mai avut activitate dar din pratea mea ai un PRO de incurajare

PRO

Stfu.Kadajaki
1
Romania

Salut , te-am vazut de cateva ori pe server si de fiecare data ai fost calm si in banca ta ceea ce ma face sa iti ofer un Pro.

hardwell
Co-Fondator
Co-Fondator
1
Korea South

Avand in vedere raspunsurile pozitive oferite de colegi mei, am decis impreuna sa iti oferim o sansa.

Te rog sa ma contactezi pentru a stabili o data si o ora, pentru interviu & pc-check.

Cerere Acceptata.

Pentru detalii suplimentare: https://discord.gg/AxjahVKyDG
Grup de steam: https://steamcommunity.com/groups/csgoromania-ro

hardwell
Co-Fondator
Co-Fondator
1
Korea South

Re: [ACCEPTAT] Aplicatie staff - 𝖊𝖘𝖘𝖊𝖓𝖈𝖊

Felicitari Sabin, ai promovat interviul acum faci parte din staff-ul serverului CSGOROMANIA.

In scurt timp, o sa ti-se acorde gradul pe forum respectiv server.
Încuiat