ImagineImagine

[REZOLVAT] Cerere Unban - 𝒾𝓊𝓁𝒾xYOU

Încuiat

Topic author
iuli

[REZOLVAT] Cerere Unban - 𝒾𝓊𝓁𝒾xYOU

Nickname-ul tau: 𝒾𝓊𝓁𝒾xYOU
Nickname-ul adminului care te-a banat: TeKashhY#S4S
Nume server/ip: CS2.CSGOROMANIA.RO
Data si ora: 18.04.2026, 11:00
SteamID-ul tau: https://steamcommunity.com/profiles/76561199210889785/
Dovada: Nu am din joc deoarece am luat ban destul de repede.

As zice ca am fost banat incorect deoarece am fost bagat in spectate fara sa mi se zica inainte, eu nestiind ce se intampla nu am bagat in seama daca a scris adminul ceva si am scris in chat "sa ghicesc, ziceti ca am cod?", iar la cateva secunde iau ban pentru "necooperare". Necooperarea din ce stiu inseamna sa nu vreau sa fac ceva anume, si eu nu am zis ca nu as face un pc check daca este cazul, eu am zis doar ca adminul crede ca am cod.

Poza cu banul afisat pe panou:

???TeKashhY???
Excelent Staff
Excelent Staff
Romania

Re: Cerere Unban - 𝒾𝓊𝓁𝒾xYOU

Salut
Te-am tras la spectate si pe chat nu ai scris nimic cat timp te strigam pe voice chat cat si pe chat normal,ban-ul iti ramane in continuare,ai o singura medalie pe cont(cont fantoma/nou)iar pe server trageai cu scoute ul cum nu tragea unul de 2-3k ore,in timpul acesta presupun ca ai avut timp sa-ti ,,cureti,, pc ul de eventuale coduri.Zi frumoasa iti doresc :)

Topic author
iuli

Salut.
Da, inteleg ce vrei sa zici, in primul rand, incearca sa te mai uiti odata la acel meci (daca este posibil din perspectiva mea), la nivelul celorlalti coechipieri si adversari. In al doilea rand, eu nu te auzeam cand vorbeai cu mine pe voice chat si in timpul in care tu ai scris scriam si eu si nu eram atent la ce ai scris, si nici nu am mai avut timp sa ma mai uit dupa ca am luat ban aproape direct dupa ce am scris. Si in ultimul rand, "timpul in care aveam timp sa imi curat pcul de coduri" este din cauza ca eu am trimis cererea pe un alt forum, iar pana cand am fost informat de aceasta treaba deja a trecut timp, si ma gandesc ca la un pc check se poate observa daca am sters ceva sau nu.

hardwell
Co-Fondator
Co-Fondator
1
Korea South

Salut,

Da-mi mesaj pe discord: hardwell09

hardwell
Co-Fondator
Co-Fondator
1