ImagineImagine

Admin/Helper

Încuiat

Topic author
Sub_Zero43
Membru
Membru
2
Romania

Admin/Helper

Nickname:Bogdy
Discord:Pshi0pat
Nume server / ip:
Varsta:28
Cateva cuvinte despre tine:Sunt un om serios am mai fost admin pe sv am iesit dintr-o cearta aiurea vreau sa revin inapoi sa scapam de codati !!
Ore jucate pe server (minim 50): am mai multe de 50 numa ca m-am schimbat contu de steam ce-i din garda veche stiu asta
Ore jucate pe steam (se pune profilul pe public):https://steamcommunity.com/profiles/76561199685617578/
Interviu (pe discord):da

Ai citit Regulamentul?(Raspuns din regulament):DA
SteamID:76561199685617578
Link catre profilul tau de steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199685617578/
Experinta anterioara cu detinerea unui grad (cat timp):da mult timp nu mai stiu exact recent doua trei luni
De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?:Sa scapam de codati sa putem sa ne jucam toxici
Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?: OBS

V1[m]eR
Membru
Membru
2
Germany

Re: Admin/Helper

Salut Bogdy,

Îți mulțumim pentru interesul tău de a te alătura echipei de staff. Am revizuit cu atenție aplicația ta și istoricul tău pe server.
Din păcate, după o evaluare atentă, am decis să iti ofer un CONTRA în acest moment. Motivele principale pentru această decizie sunt:
1. Istoricul tău cu coduri: Utilizarea codurilor în trecut, inclusiv în perioada în care erai staff, ridică semne de întrebare cu privire la încrederea pe care o putem avea în tine. Integritatea și respectarea regulilor sunt esențiale pentru rolul de staff.
2. Comportamentul arogant: Comportamentul din trecut nu este în concordanță cu valorile pe care le promovăm în cadrul echipei noastre. Este important ca membrii staff-ului să fie respectuoși și să gestioneze situațiile conflictuale cu profesionalism.
3. Impactul negativ asupra comunității: Acțiunile tale anterioare au avut un impact negativ asupra comunității, afectând experiența de joc a altor jucători. Este crucial ca membrii staff-ului să contribuie la o atmosferă pozitivă și fair-play pe server.
4. Incertitudinea privind schimbarea: Deși afirmi că te-ai schimbat, nu există dovezi clare care să susțină această afirmație. Fără o demonstrație concretă a schimbării comportamentului tău, există riscul ca problemele anterioare să se repete.
5. Nevoia de stabilitate și încredere în echipă: Echipa de staff trebuie să fie formată din persoane pe care ne putem baza și care respectă în mod constant regulile. Orice îndoială asupra integrității unui membru poate afecta negativ dinamica echipei și încrederea comunității în staff.

Înțelegem că îți dorești să contribui pozitiv la comunitate și apreciem dorința ta de a ajuta la eliminarea codurilor de pe server. Totuși, având în vedere aspectele menționate mai sus, am decis că cel mai bine pentru comunitate este să nu îți ofer această oportunitate în acest moment.
Te încurajez să continui să fii un membru activ și pozitiv al comunității noastre și să demonstrezi, prin comportamentul tău, că te-ai schimbat. Dacă, în viitor, observăm o îmbunătățire semnificativă, am putea reconsidera decizia.
Îți mulțumim pentru înțelegere și pentru contribuția ta continuă la comunitate.

TwiZzy-T
Membru
Membru
4
Romania

Salut Bogdy,

Actiunile si comportamentul tau din trecut au avut un impact negativ asupra comunitatii, aceste lucruri neputand sa ma faca in acest moment sa iti acord o noua sansa. Continua sa fii activ si in caz ca vom vedea schimbari in comportamentul tau, vom tine cont si vei putea primi o a doua sansa.

Raspunsul meu
: CONTRA

REYKONZAUR
Membru
Membru
1

Salut, Bogdy

Nu te cunosc, nu cred ca am avut ocazia sa ne cunoastem, dar din spusele colegilor mei, care te cunosc de mai mult timp, si vazand faptul ca ai jucat cu coduri, mai ales pe un sever, si hai ca sa spun ca un copil, care nu este destul de matur si destula răbdare, ii mai intelegi chestiile astea de frustare, dar la anii tai jucand cu coduri pe un server unde te joci de fun si sa nu joci contra codati, nu mi se pare ok.
Imi pare rau pentru acest vot, daca nu era vorba de coduri, raspunsul meu era altul, dar asa este Contra

hardwell
Co-Fondator
Co-Fondator
1
Korea South

Salut, Bogdy.

Eu personal nu te cunosc, nu iti cunosc trecutul pe server, asa ca nu o sa imi dau cu parerea. Am citit ceea ce au spus colegii mei si din pacate nu sunt multe lucruri de spus despre cererea ta.

Contra.

Topic author
Sub_Zero43
Membru
Membru
2
Romania

oricum mersi ca ati votat dar haidati sa va spun ceva cand mi-a facut verificarea mi-a gasit aim staru in istoricul de la google m-am jucat cu el recunosc dar m-am jucat pe premier nu pe sv lucrurile bune nu le-ati vazut ca l-am invatat pe 5hs comenzi ca am scapat de codati pe sv ca saream dupa un sv pe altu nu a-ti vazut ca am jucat eu cu hackuri acuma 6 luni de zile extraordinar stati linistiti ca daca nu ma certam cu denis acuma 6 luni de zile eram si acuma admin eu nu am plecat dupa sv din cauza ca am avut hackuri sa tineti minte eu am plecat dintr-o cearta banala pentru ca una la mana daca ma prindea sniper cu hackuri nu imi mai dade-a unban bafta si respect in continuare

-aa.andrei07-
Membru
Membru
1

Salut Bogdan!
Vreau sa iti zic ceva, chestia cu aim-u te va afecta mereu, nu te poti ascunde de ea, este o chestie pe care ai facut-o, si trebuie sa ti-o asumi. Ai spus ca toti vedem numai faptul ca aveai cod, dar nu am vazut ca erai activ si curatai serverul de hackeri, chestia e ca asta e treaba ta in calitate de admin, sa ajuti serverul pe care te joci si care iti place, sa il faci dintr-un server bun unul si mai bun.
In cat despre cererea ta, o chestie pe care am vazut-o este faptul ca nu ai citit regulamentul, orele sunt putine, dar ti-ai peridut main-ul, deci e explicabil, dar din pacate raspunsul meu pentru cererea ta este CONTRA
𝓼𝓲𝓰𝓷𝓮𝓭 𝓫𝔂 𝓕𝓤𝓡𝓘𝓞𝓤𝓢𝓢𝓢

-aa.andrei07-
Membru
Membru
1

CERERE RESPINSA
𝓼𝓲𝓰𝓷𝓮𝓭 𝓫𝔂 𝓕𝓤𝓡𝓘𝓞𝓤𝓢𝓢𝓢
Încuiat